La setmana passada vam estar en el CEIP Sant Pere Apòstol, escola que es troba ubicada en un xicotet i bonic poble anomenat Alqueria de la Comtessa en plena Horta de Gandia i pròxim al riu Serpis. L’escola encara que xicoteta és molt acollidora, tant com els seus alumnes i mestres.

Els Api-tallers organitzats per cicles, van començar de xicotets a més majors, els quins, com és normal, anaven transmetent les seues impressions a la resta dels grups que esperaven amb curiositat i amb l’alegria d’estar vivint l’última setmana del curs escolar.

Com a anècdota divertida la d’un alumne de tercer cicle que una vegada en el taller va preguntar: Si les reines tenien un punt blau en el cul?  Tot açò perquè en el pati algú li l’havia dit … I el xiquet tenia raó, clar.  Però el que no li havien dit era que no naixien així, sinó que li l’hi havia marcat Toni perquè la pogueren veure fàcilment en el rusc d’observació.

En definitiva, un plaure haver gaudit d’un preciós i assolellat mati a la Safor i sobretot d’haver compartit els coneixements de Toni i dels alumnes de l’escola, doncs sempre ens descobreixen coses noves.

Molte gràcies a Carmen per convidar-nos i a la resta de mestres i personal d’administració pel bon tracte rebut.

Feliç estiu!